koncerty, reporty, cestování

NOVÁ ALBA #06, aneb co vychází
11. června 2021

NOVÁ ALBA #06, aneb co vychází 11. června 2021

NOVÁ ALBA #06, aneb co vychází 11. června 2021

Nová alba #06: 10 tipů na nové desky, reedice a jiné specialitky. Pátek 11. června přináší novinky Unleash The Archers, Def Leppard, Anthrax, Hammer King nebo One Desire. Na kterou z nich se těšíte nejvíc?

Unleash The Archers

Kanadská heavymetalová kapela Unleash the Archers se vrací o čtyři roky nazpět, ke své čtvrté studiové desce “Apex“. Černozlatý dvojvinyl je dostupný exkluzivně přes Napalm Records a náklad čítá 300 kusů.

Def Leppard

Legendární britská kapela Def Leppard se po skoro dvaceti letech opět vrací k desce “X“. Tentokrát se osmá studiová deska dočkala nového vydání v podobě černého vinylu.

Kiss

“Off The Soundboard” je novou oficiální sérií “bootlegů” slavné kapely Kiss. “Off The Soundboard Tokyo 2001” zachycuje epické vystoupení kapely z roku 2001 v japonském Tokyo Dome a vychází jako dvojcédéčko nebo trojvinyl.

Anthrax

Pokračujeme v návratech do minulosti: “Fistful Of Metal” je debutové album kapely Anthrax a původně vyšlo v roce 1984. Nyní vychází jako limitovaná edice černočerveného vinylu.

Hammer King

Německá heavy metalová parta Hammer King je na scéně poměrně krátce, od roku 2015, ale za tu dobu stihla vydat tři desky a nyní přichází s čtvrtou, stejnojmennou plackou. Album “Hammer King” je k sehnání na CD, vinylu v několika různých barevných provedeních nebo jako součást dárkového boxu nebo speciálního balíčku s tričkem.

Dornenreich

S novou deskou přichází i rakouská melodic black metalová kapela Dornenreich. Jejich devátá řadovka dostala název “Du Wilde Liebe Sei” a také je k dispozici ve více verzích – jako CD, černý vinyl nebo s artbookem. Ve stejný den vychází také vinylová reedice třetí studiové desky “Her Von Welken Nächten“, a to v podobě černého vinylu.

Blitzkrieg

Britští metalisté Blitzkrieg vydali desku “Theatre Of the Damned” už v roce 2007. Nyní je toto album dostupné – vůbec poprvé – i na vinylu, a to v modré nebo červené mramorované podobě. Obě verze mají náklad omezený na 100 ks.

The Flight Of Sleipnir

Americká doom metalová kapela The Flight Of Sleipnir po čtyřech letech vydává nové studiové album. Jmenuje se “Eventide” a nabízí mix doom, black, folk i stoner metalu.

One Desire

One Night Only – Live In Helsinki” je historicky prvním živákem kapely One Desire. Koncert se odehrál 3. října 2020 v On The Rocks Club v Helsinkách a nabízí to nejlepší z tvorby těchto Finů.

Evil

Dánská heavy metalová skupina Evil vydává album “Ride To Hell” – jedná se o kompilaci demo nahrávek z roku 1983. Jak bývá v dnešní době zvykem, deska vychází nejen jako CD, ale také jako vinyl. Ve stejný den vychází i “Evil’s Message” – reedice klasické nahrávky Evil z roku 1984. I tato deska vychází na CD a také v několika barevných verzích na vinylu.

… a to ještě není všechno

Chcete-li se podívat na kompletní ediční plány a zjistit, co dalšího vychází 11. června, můžete tak učinit zde: Napalm Records, Nuclear Blast, AFM Records, Season of Mist, Neurotic Records, Candlelight Records, Willowtip Records, Metal Blade Records, Century Media Records, BMG Music, Virgin Records, Eisenwald, Sony Music.

Související příspěvky

Facebook